Iмглiсты вечар. Белы, шэры снег...

***
Імглісты вечар. Белы, шэры снег.
Палі, лясы. Дарога ў бессмяротнасць.
Імглісты вечар. І нервовы смех,
Бо згубіш талент, і – беспаваротнасць!

Імглісты вечар. Шэры, сіні снег.
Палі, лясы. Прыроды бесклапотнасць.
Імглісты вечар. І адчайны бег,
І толькі гэта з’едлівая поснасць.

Імглісты вечар. Сіні, чорны снег.
Палі, лясы. Дарога ў бессмяротнасць.
І толькі Бог падкажа, што не грэх,
Калі з душы нясеш сваю пяшчотнасць.

22. 01. 2019 г.


Рецензии