Колы ны хочыш бильш хины в Кизкы,

Платы крызь интыр

І вот мы зарэ замкнулы хату –
І до свіданя.
А шо шэ знаты якы проплаты
Ля прорвыj гадкых.

Тут № щота уводь но Кобры
Да вбрасваj салкыj.
А тіліфона прам выдасць пошта?
Ныма j просрочкы ж.

І мы накыдав на водостокы
Харчів уж добрых.
Бо завшы робым оно на подлых
Фсех Конскых мордыj.

Всё вздорожало чы в Сашмы прамо
Од нефті з газом.
Да не, в Европы мы ж вжэ з бычочкы
Тіп Порохна Петь.

І в інтыр-банку данінка славна
Уж і готова.
І но протоплюj, Кіць, грубы в домы
J ны спы ныкрохы.

Да j шэ j помытысь змоглы мы в дылдыj,
Пыньків дубовых.
Бо в швагра завждэ пывко но главнэ,
А ны познанне.

Быз обЯснеНіj нам запрытылы
Быць на порозы j.
Сыба но – коль уж тоj гуж Свіновскыj
Поjідэ проч дэ.

Так шо нагучыш ты Вепра тут жэ
Но соду пыты,
А ны бродыла усекы жыдкых,
Шо навырсі гаж.

Ну, j мы скрутылысь ажны у рылыj,
Дывы но, с Тігром.
А ны но шанті собі Шрі Бабы
С утра са j баджан. 

В саду калына шэ ны поспіла,
Шоб враз до лаборк.
І Васья тыхо оно пЕ з Мышко
Водычку святу.


Рецензии