Не дiвчiна а пiсня 29

З тобою ми заблукали стежкой незнайомою
давай за руки візьмемось і вдвох підемо
вирішує в житті мабудь зустріч випадкова
і завжди знайти душу споріднену приємно...
З тобою ми два мисливця на одной дорозі
і викликаємо один одного поцілунком на дуель
і зрозуміємо що не бути поруч ми не взмозі
а час лише роскрутиться як скажена карусель...
З тобою ми станем разом жертвою роману
стріли амура у душі як не хотілось не сховаємо
товариша з крилами не вдасться ввести у оману
і зраненні до щастя один одного ми покохаємо...


Рецензии