По гриби 3 Анатолiя Певка

Український ремікс
російської пісні
"По гриби"
Музика Валентина Кушнірчука
Вірші  Анатолія Певка

За три буки, три смереки,
та за три села
по гриби у ліс далекий
ти була пішла.
А я не хтів іти.
Як я не хтів іти,
але чомусь пішов…
Нічого не зробив,
нікого не згубив,
зате тебе знайшов.

Час додому — пасти гуси,
де ж ти зникла знов?
Що повім твоїй матусі?
Де ти? Де? — Агов!
А я не хтів іти.
Як я не хтів іти,
але чомусь пішов…
Нічого не зробив,
нікого не згубив,
зате тебе знайшов.

Раптом стежка обірвалась…
День, як із слюди.
Ти із річечки озвалась:
- Ой, не йди, не йди.
А я не хтів іти.
Як я не хтів іти,
але чомусь пішов…
Нічого не зробив,
нікого не згубив,
зате тебе знайшов.

Переклав Олексій Бінкевич



 


Рецензии