Зимната тъга

Зимната тъга е във печалното сребро
 за преживяните от нас години,
отчета на съдбата - контрольор
 за чувствата,запивани с червено вино.

Нежни облаци като прозрачни птици
 над нас летяха във щастливите ни дни.
От колелото на съдбата откъртваха се спици,
но радоста ни - ни една не дръзна да смути.

Зимната тъга е във печалното сребро
 и във бръчките с които сме закичени.
На съдбата си благодаря за малкото добро
 което ми остави,да повтарям все:"Обичам те!"

09.12.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии