У сонечным агнiстым бляску...

***
У сонечным агністым бляску
Ляціць жыццё праз зімы і гады.
Ляціць жыццё, расказвае мне казку,
На твары пакідаючы сляды.

Спыніся, міг, у бляску зіхатлівым,
У водблеску дзівосным дагары!
У гэты міг з табою я шчаслівы.
Ты толькі мне, прашу, яго дары!

Ляціць жыццё, расказвае мне казку
Пра брыльянцісты бляск маіх дарог.
Адно тваю цаню сягоння ласку,
Што мне паслаў з нябёсаў шчыры Бог.

21. 01. 2019 г.


Рецензии