так Бог велить

Ну от і все
Життя кінчається зі мною світ мій розпрощається
Дух у простір полетить а тіло прийдеться зарить
Ну що робить ? так життя нам всім велить...
Життя вдалось
Люблю так жить
Кохання душу веселить


Рецензии