зло колюче...

поражають почуття що ранять душу серце і життя...
Безмовно їх щодня хльобаю
Душу рву і серденько на часті краю

А потім
 їх з любовью змішую
Ще і щастям поливаю
Себе любить життя примушую
і виживаю...


Рецензии