I dont wanna be alone

I don’t wanna be alone,
However empty I’m inside.
I don’t wanna be at home,
If it’s nothing but to hide.

I don’t wanna be alone,
Whatever I can tell myself.
I don’t wanna move so slow,
Then remorses harm my health.

I don’t wanna be alone,
However loudly I cry.
I don’t wanna seem belong.
What I hate’s already mine.

I don’t wanna be alone,
Be so weird and so sad.
I don’t wanna wrong my soul,
Otherwise I turn me mad.

I do wanna see the light,
But I’m scared of burning eyes
I’m about to start a fight
And I think I will suffice.


Рецензии