Влюбени въглени

Кой във Вселената хвърли
 шепа от мигащи въглени?!
Ти ми запрати в душата
 комета една опашата.

Сърцето си тихо предложи
 и легна в семейното ложе.
Две самотности се сляха -
в единен порив загоряха.

В нощта приветливо тиха
 чувствата си разкриха.
Две желания много внимателни
 се заселиха върху Земята ни.

Кой във Вселената хвърли
 толкова влюбени въглени?!


Рецензии