А я гадаю так!

А я гадаю так...не варті ті машини...
Зір у Чумацький шлях. Душі. Серця людини.
Не варт годинник той...шо дорогої марки...
Водиці у степу...у день важкий і жаркий.

Гординя що жони,не варта тепла сонця.
Багатство,-де лани не не квітнуть. Від віконця...
Сади,-що не цвітуть...дитинства голосами.
Та й чоловік,що тут...гордується часами.

А я гадаю так...багатство є де інде.
І що без доброти...у серці. З нього вийде?
Багатство то любов...і бідної родини.
У вірі,без кайдан...для кожної людини.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии