подарунок на Миколайчика...

Не буває думала чудес
Та явився Вітя мій з небес
воплотився і прийшов
На Миколайчика мене знайшов
За плечі ніжно обійняв
Любя у щічку цілував
На вушко скучив Я
шептав

На більше
чАсу вже не мав
У небо
АНГЕЛОМ  взлітав...

Тепер у небо споглядаю
Вітю ,я тебе чекаю...


Рецензии