я не буду...

Я не буду ворожить


що прийдЕ...

 в тім буду жить

Я не хочу у майбутнє зазирать

Що прилетить те мушу взять

Я зовсІм не вередлива

 і в горі добра щира мила

Я Бога  дякую  за те
 що в грудях серце золоте
Що душа моя співає

Це Бог душу  щастям  наповняє


Рецензии