ШАНС

   Робити будьмо ми помилки!
   Ганьбитися? Хай буде тільки смак.
   Дурити – лиш блискуче, з шиком,
   не страшно - адже в перший раз.

   Сідати будемо в калюжі,
- без остраху атакувати не моли,
   бо страх і юність тож не дружать.
   Якщо не зараз, то коли?
 
   І наше серце ще не камінь -
   жива, гаряча грудочка. Святе
   лиш небо ще допоки з нами,
   не віриться вже навіть в смерть.

   Нехай хтось поживе, хто мудрий,
   хто хоче спокою і миру й все збулось.
   Лише спитати страшно і понуро,
   - що нам не встигнути чогось!
 
   Атож сідаймо у калюжі,
   Це актуально - в спеку! І без хмар.
   Коли пірнути глибше і ще дуже -
   на дні побачимо піратський скарб.

   Хай не покине нас сміливість,
   і буде плавання далеким повсякчас!
   Давайте хоч би щось робити,
   бо другий шанс ніхто не дасть!



coverсія


Рецензии