Дощ

Я чекаю на тебе та дощ
Для поцілунку, як у кіно
Щоб ми змокли до самих підошв
Відлуння спогадів наших місць
Добавимо трохи у наше вино
Одержимість -
Зруйнує побудоване доміно
Шепіт порожніх вокзалів
Вабить  лише нашими спогадами
У пошуках своїх ідеалів
Ховаємось під водоспадами
Щоб злитися у поцілунку довгому
Займемося крутими спогадами
Віддамося моменту тремтливому

Ми змокли до самих підошв
Ти цілуєш мене
А досі й не почався дощ..


Рецензии