необiйдусь...

Без кохання  я не обійдусь тому треба щоб був поруч
Милий добрий мій дідусь...

Я про тебе давно мрію
 Моя опора  моя надія
Моя віра і любов
Нехай цвіте кохання знов...
вже мені за сімдесят...
 я кохаючи живу опьять.,,


Рецензии