Зводохрещем...

З ВОДоХРЕЩЕМ
 Мир мій Божий

Хай буде день у нас цей гожий
 хай змиє розбрат зло і лють
Про божу милість незабудь

То Будем ми лише любити
Дружбой Миром дорожити
І гарно  мирно дружно жити


Рецензии