Полиною прогоркли слова

Полиною прогоркли слова,
Замело снігом лагідну душу,
Я тебе зрозуміла сповна,
Але гнів я в собі заколишу.
Бо без тебе безрадісний світ,
А без тебе я жити не можу,
Все ж чекаю від тебе "привіт"
Біле - чорне завжди переможе.


Рецензии