На седмото небе на рая

На седмото небе на рая
 казаха ми, Любовта ме чака.
Седми час как все летя. Не зная,
май,че заблудил съм се във мрака.

Както в нашите микроройони
 аз,навярно сбъркал съм адреса.
Щастието търсят милиони...
В кой ли вход е моята Принцеса?

Сигурно е някъде накрая
 на безкрайните простори на Вселената.
Като я открия, ще й обещая,
че ще се превърне в акварелна тя.

Та когато Взрив Голям пак разшири
 до безкрайности Пространството,-
тя,със няколко от Белите мъгли
 да ме включи в бала си,- за танците.

12.11.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии