Безветрие

Миришат устните на сняг.
Дъхът е с аромати на Любов.
Прегръдката е пръстен знак.
Косите ти - на мислите покров.

От ресниците отпих сълза.
ЧЕлото ти е скулптурна отливка.
Но бузите ти мигом пропълзя
 сянката на радостна усмивка.

Бързо по устата те целунах.
Уханието на снега усетихме.
Луната в облака се шмугна.
Тишината замириса на безветрие.

12.11.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии