Благословя деня

Събудихме се рано сутринта.
Притисна ме със топлото си тяло.
Напуснах бързо лабиринта
 на пухеното нощно покривало.

Предпочитам ти копринената кожа
 с нежната и ласкава ръка.
В света на красотата може ли
 да те прегръща някой,ей-така?!

Целувките ти колко са горещи...
Погледът - искри бенгалски огън.
БлагословЯ деня на наш,та среща,
който се превърна във вълшебен сън.

12.11.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии