В Любов да се обричам

След нежните целувки все летя,
особено когато ми шептиш:- "обичам".
В тъмното се мъча пак да предусетя
 какво във бъдеще със мен ще произтича.

Ще излитам и ще падам от любов
 като стрела в градините на рая.
А полетът ми уж познат,а ще е нов
 и нови чувства с тебе ще позная.

След тръпки радостни ще ти шептя:
 "Любима,вярвай ми,аз също те обичам"
Знам, не се полага за Любов рецепта,
но,аз съм длъжен във Любов да се обричам.

11.11.2011 г.
Б.Алекс.


Рецензии