Едно докосване на устните

Едно докосване на устните
 и кръвта побягва спринт.
Едно докосване на устните-
сърцата свързват се със винт.

Едно докосване на устните
 и радост във очите светна.
Едно докосване на устните-
нощта ни стана разноцветна!

11.11.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии