Танго от Шостакович

Нежна ласка запълва палците.
Импулси чувствам под твоята кожа.
Модерно е да се танцува салса,-
ние танцуваме танго от Шостакович

 Раменете ти мека играчка и розови.
От гърдите ти плиска гореща вълна.
Отсреща очите ти -два сини гвоздея.
Движения - грация гъвкава на сърна.

Ритмично танго с рязко завъртане
 ни замайва и тласка към щастие.
Край нас е тъмно.Внезапно нахълтване
 на звездите. Правят света ни прекрасен.

10.11.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии