Награда

Често попадаме в задръстване.
Наоколо - дефицит от търпение.
Търсим ръцете си, пръстите.
Ненужно ни стана времето,

защото с теб се целуваме...
И даже не сме усетили
 как е тръгнало това безумие...
Нас ни движи друга енергетика...

Реалността за нас е излишна...
Но,другар от полицейските власти
 се появи зад стъклото ни скришно.
И поиска диплОма за щастие...

После,- отряза квитанция...
Но,задръстването ни беше на благо:
тази глоба за нас е гаранция
 за нашата Обич...и скъпа награда.

10.11.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии