13

Нами не те що треба править
Вулканами в душі кипить
З закоханих - стали рабами
Невже нічого не змінить?

Як завжди фрази «будем вічність»
Перетворились у ніщо
Для чого ж тоді це майбутнє,
Щоб залишалось як було?

Спустилися на саме дно...
Немає вже чому радіти,
Коли цвіли немовби квіти
Поламані словами діти.


Рецензии