Почти по Моне

Рязък звук от разкъсана блузка...
Леки пръски от седефени копчета...
Свеж румянец по твоите бузки...
Пола захвърлена.Сандали без токчета.

И смехът във роса доста мокра,
дето падахме сухи,но голи...
Гръдта ти изпръхнала,топла
 сред мъглата до стройни тополи.

Почти по Моне - сред тревата закуска.
Като млякото бяло блестеше гърба ти.
Пукот глух от разкъсана блузка...
Пак е пълен със радост светът ни.

07.11.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии