Тази нощ

Тази нощ такива тайни ми откри
 дивният ти свят, във който днес бях гост,
че стигаше ми тази царска милост:
целувките - за бъдещите чувства мост,
замръзналият водопад от падащи коси,
попили ароматите на жълтия кантарион
и прегръдките крилати,с които ме носИ,
за да ме превърнеш във небесен войн.

Тази нощ такива тайни ми откри...

06.11.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии