Желание

Когато някога не стана сутринта-
завържете ми стиха последен за балон
 и пуснете го в небето да догони там душата ми.
Ще изпеем сред звездите песента,
която тя ще композира във космичния салон
 и ще бъде посветена на Ирина и децата ми...

05.11.2011 г.
Б. Алекс.

P.S.Посветено на съпругата ми,
послучай рождения й ден.


Рецензии