вдячна...

Життя лЮбить і  жаліє
щастя шле
серденько мліє

Крізь віки і я пробилась
В реальність крихіткой явилась

Я знаю різні почуття
Любов дарю в своє житя

Відчуваю щастя з глибини душі
Від погляду коханого в городській тиші ...
В сільській глуші...


Рецензии