Даруй менi

Даруй мені мої слова,даруй мені моє мовчання.
Душа співає,пташка рання...
                Із уст моїх любов зрива.


Даруй ту зустріч що була,у нас з тобою невблаганна.
Моя надія,-ти кохана...
                що в серці мому ожила.


Даруй той погляд що квітчає,у небі зорі поготів.
Я частуватися хотів...
                Згадати,-як любов вінчає.


Даруй мені надії крик,в багатті бажаної згоди.
Напитися тієї вроди...
                Та як? Коли до тебе звик.



Даруй мені що не забути,той дивний вечір на селі.
Той дивний морок у імлі...
                Той голос що бажав я чути.


Даруй мені той дивний стан,коли любов моя згоряє.
Коли з тобою забажає...
                на хвилях,щастя океан.


Даруй мені ті звичні рани,що цвітом красним зацвіли.
Часи оті що в нас були...
                коли ми від любові п'яні.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии