Любовь, как гром

Ссавния пар т!исса, чявхъа гъаращал
Дуниял ххядуккай, ц!упарданущал
Асар хьурав дак!нийн ? Хархавар бакъа ?
Ттул чулийн къадуккай , чирилул ччавуй ?

Ширик!ан бав асар , ххуруп!ай кунма?
Ххурххуппалул ч!иртту ппив ххив хьун буллай ?
Пакьирсса ттул дак!нин , мажал къабитлай
Ци аьмаллай дура , макрурду щашлай ?

Аьратталсса хханхха , щугълурдах луглай
Эшкьи - ччаврил арив левххуну бачай
Умудрал Ва ччаврил къюк! цулцу дурну
Ц!унил т!юпанналул дянивун рутай


Рецензии