Давно уже...

Мені вже нічого сказать,
а я давно бажаю,
нечесно віршувать
про те, чого не знаю.

Про що я промовчу -
не вимовить і слова.
Комусь-то по плечу
розповідати не толково.

Та гублячись у глибині
подій і явищ,
зриваю, як вві сні,
квітки віршів зухвалих.








coverсія


Рецензии