Любовта се връща

Забрави го този зъл ноември!
И мене, дето в него нейде бях...
Искам само обич да ни дебне,
а в него истинската обич не познах...

Времето е вятър, бързо бяга.
Огънят остава. А димът...
От дима гърдите ни се стягат.
Само огънят ни топли във домът.

Ти, като жена ще го запазиш.
Нека вятърът дима да отнесе.
Любовта се връща на талази.
Пак те милват моите ръце.

02.11.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии