Ноември

По охрените вади на ноември
 се плъзна слънчев лъч небрежно.
От целувката му пъстри орнаменти
 разцъфнаха върху водата нежно.

А ти си още в моите прегръдки.
Очите ти с лъчите ме изгарят.
Тялото ти нежно морно тръпне
 и новите ми ласки изпреваря.

31.10.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии