Атака

Пъргав пощальон е есента -
от едно дърво към друго тича.
Всеки падащ лист е песента,
чрез която някой във Любов се врича.

Трябва още днес да го достави -
влюбена душа от вчера чака...
Радост,- в жълтото листо поставена-
е сигнала за любовната атака!

26.10.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии