З Водохрещем

На Водохреща, на Йордан
Усіх гараздів зичу Вам,
Щоб Ви водички попили
І до ста років дожили.

Бажаю щастя і добра,
На серці затишку й тепла.
Дай Боже злагоди в сім'ї,
Та миру на усій землі!


Рецензии