туман розмови

Щось пішло не те,
вітер душу рве,
засипа міраж
на гілках дерев,
зграї птахів вверх
в піднебесся  шир,
зорей зрушать мир,
позовуть у вир
всесвітових мір,
угорі вітрам
воля і краса,
грають небеса,
ллються словеса,
в Божії  вуха
шепчуть, дмуха,
про жалі свої,
земні,
геть зовсім прості,

- Що пішло не так?

18:05
16.01.2019


Рецензии