Dreams by The Cranberries

Oh, my life is changing everyday,
In every possible way.
And oh, my dreams,
It's never quiet as it seems,
Never quiet as it seems.

I know I've felt like this before,
But now I'm feeling it even more,
Because it came from you.
And then I open up and
See the person falling here is me,
A different way to be.

I want more
Imposible to ignore,
Imposible to ignore.
And they'll come true,
Impossible not to do,
Impossible not to do.

And now I tell you openly,
You have my heart so don't hurt me.
You're what I couldn't find.
A totally amazing mind,
So understanding and so kind;
You're everything to me.

Oh, my life,
Is changing every day,
In every possible way.

And oh, my dreams,
It's never quiet as it seems,
'Cause you're a dream to me,
Dream to me.



Судьба моя - очень девичья
Весьма переменчивая
Мечты у меня
Никто не может постичь
Никто не может понять...

Осталось прежним всё во мне
Но чувства глубже и сильней
И в том - твоя вина
Открылись у меня глаза
Я не вернусь уже назад
Я - освобождена

Ля-ля-ля! Ля-ля-ля-ля!(...больше не надо ля-ля)

Чувств моих рать, трудно её скрывать
Не убить, не прогнать
Они воплотятся в жизнь
Попробуй их сдержи
Попробуй их удержи...

Скажу тебя  я напрямик
Раз в сердце ты моё  проник
Будь осторожен, не разбей
Ты, самый лучший из парней
Я благодарна, хоть за то
Что понимаешь как никто
И с каждым днём - нужней

Судьба моя - очень девичья
Весьма переменчивая
Мечты у меня
Никто не может понять
Конечно, кроме тебя, окромя тебя...

О-о-о Ля-ля-ля-ля
Ля! Ля! О-о-о
Ляляляля! (и больше не надо ля-ля)

И вечная память дочери Ирландского народа Долорес О'Риордан...


Рецензии