Цирк

Всім привіт, хто дивиться з кінця амфітеатру
Сьогодні я привіз для вас свій власний цирк
Церковний номер - демони в халатах
Ручні сукуби, трьохголові пси

Аплодисменти! Тут всі наші серед наших
Станьте собою, ніби в храмі - зачитайте молитви
На славу Божу, що зробила людей кращими
Будьте як вдома, прогоріть у Казані.

Нехай на сцену вийде сотня добровольців
Чудесний номер - вас розірвуть на шматки
Лиш не хвилютейсь, ви залишите потомство
Своїх дітей, яким я вспорю животи

Ну а тепер весь час для леді
Проходьте, прошу, закликаю вас на бал
Танцюйте з лезами на стелі
Танцюйте, скоро прийде канібал

А що до мене, я давно вже звикся
До всіх із нечисті в мені
Я сам створив їх з крові, виливаю з честю
На зал безформного лайна, з маскою на лиці

І щодо основних героїв
Вони зайняли в залі головні місця
Я випускаю кігті, вириваю їхню глотку
І розвертаюсь, напівсидячи на зал

Усмішка світ врятує
Усмішка врятує нас всіх
Від власного я, що живе на долоні
Що б'ється рішуче під ребрами - сміх.


Рецензии