Аз и морето

Брегът е граница между два мира.
Зад нея с морето тихо умираме.
Вълната се спъва във пясъка.
Падна. Вдигам я. Плясна ме...

Косите ни- водорасли в пена.
Кръвта на двама ни е солена...
Стъпваме върху мидени крайчета.
Примигаме от слънчеви зайчета.

Разделяме се със съжаление...
Треперим.Разни,но близки по мнение.


19.10.2011 г.
Б.Алекс.


Рецензии