З Старим, Новим роком

Зі Старим, добрим, Новим роком друзі
Тож відсвяткуймо цей день - надолузі
Передаю від серця щирі мої побажання,
Як світ стрий, прийміть усі вітання!

Хай в кожен дім, в кожну сім'ю, родину,
В кожну країну сіється добро і радість
Колосяться жита, овес і просо, пшениці,
Хліб на столі і сіль, і мед, і паляниці.

Стодоли повнії добра і всякая пашниця.
Хай мир панує ы кохання, щастя процвіта.
Щоб і достаток, діточок було з десяток,
Благословення Бога, многі літа і на віки.


Рецензии