Душите ни още са влюбени

Парченцата сини от счупено лято
 през дните есенни бързо загубихме.
От хладния дъжд е всичко залято.
Само душите ни още са влюбени.

Само душите ни още се търсят
 сред листа, от възрастта си падащи.
Няма забрава. Щастието разтърсва
 непробудния им сън... изненадващо.

17.10.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии