ПОЗА

АнапЕсти і хореї, дактилі і ямби, -
вимір  віку нашого упоперек і вздовж.
Поки грієм душу ми віршами,
хоч їх термін вже закінчився давно.

Літа многії суворі хилять в прозу,
як поет по доброму сказав.
Так живемо ми в похилій позі
в незручному схилі років. Знаю й знав.   


Рецензии