Застылi студзеньскiя сосны...

***
Застылі студзеньскія сосны
Ў блакітным ранішнім святле.
Малюе студзень віртуозны
На поля беласнежным шкле.

Стаяць маўклівыя бярозы
Ў ружовым інеі зімы.
І сэрца прагне шчасця прозы –
У цішыні, дзе толькі мы.

16 студзеня 2019 г.


Рецензии