game life

   Наше життя це комп'ютерна гра, в якій кожна жива особа має свій особистий рівень, навчання, інструкцію...
   В декого вона глючить, вимикається, але кожен продовжує гру, а дехто не витримуючи всього навантаження системи, починають нервувати та не думаючи виривають провід від системного блоку та завершують її назавжди...


Рецензии