Йяк вовк хмызнык у балки...

Использован кубанский суржик.

Йяк вовк хмызнык
У балки...
Йяк ишак,комыш...
Балака наче як,вода...
Мэнэ туби нэ жалко,
Ты мовчиш,
Ты всэ ужэ про мэнэ роспытав...
Ты всэ мини,шо выняньчив,сказав...
Пэрэтыку мини ны обийты...
По грудам витэр хлэще,йяк лоза,
На него опырайюсь,йяк на тын...
Ты,йяк та ничь,
Йяк коршун той,йяк сыч,насупывся...
Гудыть голуба-стэп,
Ныма у щирой,шовковой ридни...
Йяк мак на нэби сонычко цвитэ.


Рецензии