неймовiрно... усе вiрно...

О небеса
о чудеса
яка краса

не вірю я своїм очам

Що ти знайшов мене
тут сам

Як же гарно нам було

Здригнулось небо і село

здригнувся город всі Прилуки

Бо після горя

Щастячко взяло на руки

І понесло ...

яка краса неймовірні чудеса

Нізчим не  зможу порівняти

Приємно нам з тобой  літати...

 Ми будем щастя просто смакувати...


Рецензии