Туган авылым-Тубэн Кэминкэгэ

Туган жирем! Туган туфрагым!
Синдэ устем, синдэ яралдым.
Утте синдэ яшьлек хэтирэлэр -
Шуна да мин сине яраттым.
 Яратмаслыкмы сон сине
 Кондек каным тамган жир бит син!
 Балачагым монда шаулап утте,
 Кунелемэ якын шуна да син.
Туган жирнен, туган туфракнын
Якынлыгын сонрак тоясын.
 Уткэн гомерлэрне искэ алып,
 Бераз гына монсуланасын .





15.01.2019


Рецензии