Пасланец мiра

Я нарадзiлася у краiне,дзе людзi добрыя жывуць.
Дзе шчасце думкамi сваiмi усiм шчырым людзям раздаюць.
Я абмяняю усе нягоды на мiр,спакой на усей зямлi.
Каб дружбу бераглi,цанiлi,планету мамай назвалi.
Яна калыску палюлляе i калыханку напяе,
I усiм народам,усiм накажа: Мiр беражыце для яе!"


Рецензии